Αποστολή προϊόντων 

Η παράδοση των προϊόντων, στη διεύθυνση που έχει δηλωθεί στην παραγγελία,  θα γίνεται μέσω της συνεργαζόμενης εταιρείας ταχυμεταφορών ACS Courier. H Εταιρεία επιφυλάσσεται του δικαιώματός της να χρησιμοποιήσει άλλη εταιρεία ταχυμεταφορών.

Η Εταιρία δεν μπορεί να εγγυηθεί ούτε το χρόνο άφιξης ούτε την ακριβή ώρα παράδοσης της παραγγελίας και δεν ευθύνεται για τυχόν καθυστερήσεις που οφείλονται σε ανωτέρα βία ή σε τυχαία γεγονότα ή σε γεγονότα που εκφεύγουν από τον έλεγχό της.

Για παραγγελίες εντός Αττικής είναι στα 3,00Ε και για παραγγελίες απο την υπόλοιπη Έλλαδα στα 4,00Ε.

Για παραγγελίες απο τη Κύπρο η εταιρεία μας συνεργάζεται με την εταιρεία 4Α WORLDWIDE EXPRESS και ο πελάτης έχει δυο επιλογές, μπορεί να παραλάβει τη παραγγελία του σε 1-2 εργάσιμες ήμερες με την επιλογή Express με αεροπλάνο με κόστος 18,00Ε και μπόρει να διαλέξει  το δέμα του να αποστάλει με την επιλογή Express Shipping με καράβι που κοστίζει 11,00Ε και ο χρόνος παράδοσης υπολογίζεται σε 7-10 εργασίμες ημέρες ( να σημειώθει πως οι παραγγελίες με αυτή την επιλογή φευγούν μόνο κάθε Τετάρτη μεσημέρι).

To κόστος μεταφορικών για αποστολή στο εξωτερικό ανέρχεται στα 23E με την εταιρέια DHL.

Στην περίπτωση που ο πελάτης δεν βρίσκεται στη διεύθυνση που δήλωσε για να παραλάβει την παραγγελία του, η εταιρεία ταχυμεταφορών θα τον ενημερώσει με οδηγίες για τον τρόπο παραλαβής της παραγγελίας και  θα επιχειρήσει να παραδώσει στον πελάτη το προϊόν, όσες φορές προβλέπεται από τις διαδικασίες της συγκεκριμένης εταιρείας ταχυμεταφορών.

Κατά την παραλαβή της παραγγελίας από την εταιρεία ταχυμεταφορών, ο πελάτης παραλαμβάνει το παραστατικού πώλησης που έχει ζήτησει ( αποδείξη λιανικής ή τιμολόγιο).

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τις αποστολές οι πελάτες μπορούν να επικοινωνούν με την Εταιρεία στο info@thehautmazw.com ,

Δευτέρα – Παρασκευή, 10:00-18:00.

 

MAZW SOCKS SIZE GUIDE
EUROPE
US
UK
M = 36 - 40
M = 5 - 7.5
M = 3.5 - 6.5
L = 41 - 46
M = 8 - 12
M = 4 - 7