Η ILEANA MAKRI ΚΑΙ Ο GIORGOS MAZONAKIS ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΝ ΣΤΟ NA.OS: ΜΙΑ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΕΞΥΜΝΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ, ΤΟΝ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΘΑΥΜΑΤΑ.
ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ...

Η ΔΙΑΣΗΜΗ ΣΧΕΔΙΑΣΤΡΙΑ ΚΟΣΜΗΜΑΤΩΝ ΙΛΕΑΝΑ ΜΑΚΡΗ ΚΑΙ Ο ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΕΡΜΗΝΕΥΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΖΩΝΑΚΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΜΕ ΧΑΡΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΩΝ ΚΟΣΜΗΜΑΤΩΝ.

Και το όνομα αυτής: NA.OS. Ένας συνδυασμός των τελευταίων συλλαβών των ονομάτων τους:
Ilea-NA & Giorg-OS = NA.OS. Μια έκφραση του κοινού τους πάθους και της λατρείας για τον συμβολισμό και τα θαύματα της καθημερινής ζωής. H πρώτη τους συλλογή έχει τίτλο «CODA».

Στη μουσική γραφή, η coda δείχνει πότε τελειώνει η επανάληψη μιας φράσης. Το σύμβολό της σημαίνει το τέλος της επανάληψης,σημαίνει το επόμενο, το καινούργιο. Το κόσμημα που κρατάς βασίστηκε σε αυτό το σύμβολο, έχει το ίδιο όνομα, και ανήκει σε όσους και όσα δεν επαναλαμβάνονται.

Η ΣΥΛΛΟΓΗ «CODA» ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΑΠΟ ΑΣΗΜΙ 925 ΜΕ ΕΠΙΧΡΥΣΩΣΗ 18 ΚΑΡΑΤΙΩΝ ΚΑΙ ΟΞΕΙΔΩΣΗ, ΜΕ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΑΠΌ ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ ΣΜΑΛΤΟ.

Η συνεργασία της Ιλεάνας και του Γιώργου φέρνει έναν συναρπαστικό συνδυασμό συμβολισμού και καλλιτεχνικής έκφρασης, δημιουργώντας μια συλλογή που απηχεί τόσο στον λάτρη της μουσικής όσο και στον θαυμαστή του κομψού κοσμήματος. Το NA.OS δεν είναι απλώς ένα brand, αλλά ένα ταξίδι στα διασταυρούμενα πεδία της μουσικής και του σχεδιασμού, όπου κάθε κομμάτι διηγείται μια δική του ιστορία που σε παροτρύνει να ακολουθήσεις την προσωπική, μοναδική, εσωτερική σου
αναζήτηση.

ΣΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΓΡΑΦΗ, Η CODA ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΟΤΕ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΜΙΑΣ ΦΡΑΣΗΣ. ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗΣ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ, ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ.

MAZW SOCKS SIZE GUIDE
EUROPE
US
UK
M = 36 - 40
M = 5 - 7.5
M = 3.5 - 6.5
L = 41 - 46
M = 8 - 12
M = 4 - 7