Ο πελάτης μπορεί να αλλάξει το προϊόν που έχει αγοράσει είτε για να πάρει ίδιο προϊόν σε διαφορετικό μέγεθος ή χρώμα ενδεικτικά, είτε για οποιοδήποτε άλλο προϊόν ίσης ή μεγαλύτερης αξίας. Ο πελάτης μπορεί να αλλάξει το προϊόν αυστηρά εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που περέλαβε το δέμα απο τη συνεργαζόμενη κουριέρ. Το κόστος επιστροφής του προϊόντος στην Εταιρεία και το κόστος της αποστολής του νέου προϊόντος επιβαρύνει αποκλειστικά τον πελάτη. Ο πελάτης έχει δικαίωμα να κάνει μόνο δύο αλλαγές ανά προϊόν.

Όλες οι επιστροφές με σκοπό την αλλαγή πρέπει να γίνονται από εταιρείες ταχυμεταφορών και να παραδίδονται στην διεύθυνση που αναγράφεται κατωτέρω.

Το προϊόν παραμένει στην ευθύνη του πελάτη μέχρι να παραληφθεί από την Εταιρεία. 

Για να γίνει αποδεκτή μία επιστροφή με σκοπό την αλλαγή, θα πρέπει το προϊόν να βρίσκεται στην κατάσταση που παραλήφθηκε, να μην έχει δοκιμαστεί, να μην έχει φθορά και να συνοδεύεται από το παραστατικό πώλησης και το εντυπό επιστροφής.

Ο Πελάτης για να επιστρέψει ένα προϊόν, θα πρέπει να συμπληρώσει τη δήλωση επιστροφής με σκοπό την αλλαγή  και να την επισυνάψει στο δέμα επιστροφής μαζί με το παραστατικό πώλησης. Η δήλωση επιστροφής ακολουθεί εδώ.

Το νέο προϊόν θα αποσταλεί στη διεύθυνση της αρχικής παραγγελίας, εκτός εάν έχει καθοριστεί εναλλακτική διεύθυνση στην φόρμας επιστροφής.

 

Επιστροφή ελλατωματικού προϊόντος

Στην περίπτωση που ο πελάτης διαπιστώσει ελλάτωμα στο προϊόν που παρέλαβε από υπαιτιότητα της Εταιρείας έχει δικαίωμα να το επιστρέψει μέσα σε 14 ημερολογιακές ημέρες από από την ημερομηνία που αναγράφεται στην απόδειξη αγοράς κατόπιν συννενόησης  με την Εταιρεία.

Στην περίπτωση αυτή τα έξοδα επιστροφής βαρύνουν την Εταιρεία με την υποχρέωση του πελάτη να ακολουθήσει την προβλεπόμενη για αυτή την περίπτωση διαδικασία. Συγκεκριμένα, το προϊόν θα παραλαμβάνεται από τη συνεργαζόμενη με την Εταιρεία, εταιρεία ταχυμεταφορών, από την διεύθυνση παράδοσης που είχε δηλωθεί κατά την  παραγγελία.

Για να γίνει δεκτή μία επιστροφή θα πρέπει το προϊόν να βρίσκεται στην κατάσταση που παραλήφθηκε, να μην έχει χρησιμοποιηθεί, η συσκευασία του να είναι ακέραιη, και να συνοδεύεται από το παραστατικό πώλησης, έτσι ώστε η Εταιρεία να διεκπεραιώσει εντός δεκαπέντε (15) ημερών το αίτημα του πελάτη και την επιστροφή του καταβληθέντος ποσού, η οποία γίνεται με τον ίδιο τρόπο με τον οποίο είχε γίνει η αρχική πληρωμή του πελάτη προς την Εταιρεία.

 

Διεύθυνση αποστολής για επιστροφή ή αλλαγή προϊόντος

Πηνελόπης Δ 48, Νέο Ψυχικό

ΤK 15451

MAZW SOCKS SIZE GUIDE
EUROPE
US
UK
M = 36 - 40
M = 5 - 7.5
M = 3.5 - 6.5
L = 41 - 46
M = 8 - 12
M = 4 - 7